University of Valencia logo Logo del portal

  • logo de la catedra con huellas dactilares y el de la UV

Aquesta Càtedra té com a finalitat constituïr-se com un espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió de les temàtiques relacionades amb el territori que permeten avanços per a la seua gestió adient, i que aquests siguen transmesos a la societat tant per al seu coneixement com per a la seua implicació i aportació.

Vol ser una iniciativa al servei de la societat valenciana, que servisca de vincle entre el món acadèmic, el politic de la presa de decisions i els ciutadans, amb dues grans ambicions: la politització de la societat, i contribuir a explorar les opcions d’un nou model territorial i de desenvolupament per al futur dels valencians, propi, original, no badal, just, eficaç, eficient i sostenible.

Director: Joaquín Farinos Dasí

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy