Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Assessorament i consultoria en la planificació de fòrums en centres culturals i d'ensenyament.
Assessorament i consultoria per a agents culturals interessats en la producció de patrimoni cultural en diàleg amb la tradició anglosaxona.
Assessorament i consultoria per a empreses del sector de l'educació interessades en l'ensenyament i el desenvolupament de productes culturals i educatius.
Assessorament i consultoria per a empreses del sector editorial interessades en la producció i conservació del patrimoni cultural en diàleg amb la tradició anglosaxona.
Assessorament i consultoria per a empreses relacionades amb les arts escèniques, la indústria cinematogràfica, televisiva i del videojoc interactiu.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Publicació d'obres inèdites o no traduïdes a una llengua moderna.
Elaboració de MOOC (Massive open online course) en català.
Elaboració de llibres de secundària i batxillerat de Llengua catalana.
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.