Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Anàlisi de la marca -identitat, imatge projectada i percebuda- per al desenvolupament de document de cerca de patrocinadors. Anàlisi en línia i offline mitjançant enquestes i anàlisis de xarxes socials i entrevistes amb els responsables.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Continguts sobre instruments i metodologies per a avaluar els factors psicosocials en el treball.
Avaluació de factors psicosocials en personal de l'Administració Pública.
Avaluació de factors psicosocials en personal de l'Administració Pública, i formació del personal en aquesta matèria.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Coaching.
Auditoria de RR.HH, estudis de cultura organitzacional, gestió del canvi organitzacional, descripció llocs de treball, gestió del coneixement.
Elaboració de MOOC (Massive open online course) en català.
Elaboració de llibres de secundària i batxillerat de Llengua catalana.
Estudi de mercat per a la determinació de perfils professionals. Estudi de mercat en el comerç tradicional per al diagnòstic del seu nivell d'innovació i competitivitat.
Avaluació de factors psicosocials en el treball, i intervencions per a previndre l'aparició de riscos psicosocials.
Formació en gestió d'empreses i destinacions turístiques.
Formació en gestió de la marca personal.
Formació en gestió de serveis públics.
Formació en gestió de serveis.
Rúbriques d'avaluació (educació primària, secundària, universitària, tècnica).
Tècniques bàsiques avaluació i retroalimentació formativa.
Gestió de la formació, estudi de necessitats formatives, implantació de plans estratègics de formació, formació outdoor, auditoria formació.
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
Metodologies planificació i desenvolupament de processos d'ensenyament-aprenentatge.
Pla de Màrqueting, desenvolupament de marca i identitat corporativa, estudis viabilitat del producte i opinió, enquesta satisfacció clients.
Màster en Gestió de Concessions FORD d'Espanya.
Continguts sobre factors i riscos psicosocials en el treball, i les seues conseqüències.
Reclutament, selecció de personal, processos de head hunting, desenvolupament de plans de socialització, plans d'adequació persona-posat.
Lideratge, coaching, clima laboral, conflictes i negociació, mediació, grups de treball, selecció de personal, desenvolupament organitzacional, etc.
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.
Continguts sobre violència en el treball i assetjament psicològic.