Logo de la Universitat de València Logo Oferta Científic Tecnològica Logo del portal

Elements funcionals impressos en 3D per a dispositius electrònics flexibles
El projecte d'investigació es centra en la utilització de la impressió tridimensional (3D printing) per a crear elements funcionals en dispositius electrònics flexibles. La impressió 3D oferix la capacitat de fabricar components personalitzats amb formes i geometries específiques, la qual cosa resulta especialment útil en l'àmbit dels dispositius electrònics flexibles, on la flexibilitat i adaptabilitat són característiques clau.
MAT4EMI - Investigación de nuevos materiales de apantallamiento EM para 5G
En este proyecto se realiza investigación avanzada sobre nuevos materiales de apantallamiento EM para tecnologías 5G aplicados a sistemas e-mobility
MOFS y materials 2D multifuncionals amb aplicacions ambientals i energetiques
Este projecte es basa en la síntesi de xarxes metall-orgàniques (MOFs) i materials 2D basats en hidròxids dobles laminars (LDHs) per a possibles aplicacions energètiques i ambientals.
Materials per a la conversió de l'energia i la espintrònica
La principal preocupació social en l'actualitat és, sens dubte, el calfament global a causa de l'augment de les concentracions de gasos d'efecte d'hivernacle en l'atmosfera. Encara que no és l'únic, el més important d'aquests gasos és el CO₂ i, per tant, qualsevol acció per a reduir la seua concentració de l'atmosfera o les emissions antropogèniques és de vital importància. En aquest projecte proposem sintetitzar i desenvolupar foto- i electrocatalitzadors que permeten la conversió foto- o electroquímica eficient i rendible de CO₂ en compostos de carboni de valor afegit com CO, CH4, CH3OH, etc. Aquesta estratègia contribueix potencialment a aconseguir els objectius de la UE en matèria de calfament global (Acord de París i directives en l'horitzó 2030 i 2050). Un altre objectiu d'aquest projecte és la preparació de catalitzadors per a HER i OER, les dues reaccions per a la divisió de l'aigua. S'espera que la producció d'hidrogen amb foto o electrocatalizatdors de baix cost tinga un gran impacte social, ja que s'està convertint en un vector essencial per a l'emmagatzematge d'energia associat a les fonts d'energia renovables. D'altra banda, la OER és una de les millors opcions per a l'acoblament amb reaccions de reducció, com la reducció de CO₂.
Polioxometalats, Xarxes Metall-Orgàniques, Xarxes Orgàniques Covalents i materials basats en Hidròxids Dobles Laminars per a reaccions de conversió d'energia
Dividir l'aigua en hidrogen i oxigen usant energia solar és l'enfocament més simple per a produir combustibles renovables. No obstant això, un inconvenient important d'aquestes reaccions és la seua cinètica lenta i el posterior emmagatzematge de l'hidrogen. Per això, aquest projecte estudia la síntesi de polioxometalats, xarxes metall-orgàniques, xarxes orgàniques covalents i materials basats en hidròxids dobles laminars per a ser emprats d'una banda com a catalitzadors de la reacció i per un altre per a l'emmagatzematge de l'hidrogen generat
SMART5G - Desarrollo de una plataforma inteligente y nuevos materiales para la optimización de la movilidad urbana
Este proyecto impulsa el diseño y desarrollo de una estación de recarga y sustitución de baterías para la movilidad ligera mediante gestión energética avanzada y aplicaciones a 5G.
Òptica planar amb metamaterials basats en òxids: creixement cristal·lí i caracrerització estructural i morfològica
El desenvolupament d'òptica planar amb metamaterials basats en òxids representa un avanç significatiu en l'enginyeria de dispositius òptics, amb possibles aplicacions en camps com la comunicació òptica, la detecció remota i la millora de sistemes d'imatge. Este projecte no sols se centra en la innovació tecnològica, sinó que també pretén contribuir al coneixement fonamental de la relació entre l'estructura cristal·lina i les propietats òptiques dels materials, promovent així avanços en la comprensió de les ciències dels materials i l'enginyeria òptica.
Òxids avançats per a la plasmònica: Aplicacions en fotodetecció en l'Infraroig mitjà (PROMETEO/2021/066)
El projecte d'investigació "Òxids Avançats per a la Plasmònica: Aplicacions en Fotodetecció en l'Infraroig Mitjà" s'enfoca en explorar les propietats d'òxids avançats amb l'objectiu de desenvolupar innovadores aplicacions en fotodetecció, específicament en el rang de l'infraroig mitjà. La plasmònica, que involucra la interacció entre la llum i les partícules metàl·liques, es convertix en un component clau d'aquest projecte.