Logo de la Universitat de València Logo UV RCC-Harvard Logo del portal

La Universitat de València organitza el 5è Col·loqui Internacional IECO-RCC Harvard University

  • 13 de març de 2017
Image de la noticia

Sota el títol 'Educating Millennials for Ethical Leadership and Trust', el col·loqui se celebrarà a la seu de l'RCC de Harvard University el 23 de març a les 9.30h (hora local de Cambridge, MA, EEUU).

Es podrà seguir en Twitter amb l'etiqueta #EducatingMillennials.

L'objectiu d'aquest col·loqui és unir investigadors i investigadores punters amb destacats professionals per reflexionar al voltant de l'educació dels futurs professionals i els reptes per recuperar la seua confiança en les insstitucions, les organitzacions i el lideratge contemporani, així com debatre al voltant de l'educació de la generació millennial i com la seua formació pot modelar el futur de les nostres institucions.

Coordinat pel Dr. Manuel Guillén, representant de la Universitat de València a l'RCC Harvard University, la temàtica d'aquesta cinquena edició del col·loqui va ser elegida l'any passat en la quarta edició d'aquest punt de trobada internacional.

Moderat pel Dr. Danilo Petranovich, de l'Abigail Adams Institute, comptarà amb la participació de Leon Goldman, CBE Executive Fellow de Bentley University, la Dra. Donna Hicks, del Weatherhead Center for International Affairs de Harvard University, Kevin Majeres, de la Harvard Medical School, el Dr. Richard Weissbourd, de la Graduate School of Education de Harvard University, i la Dra. Rita Jácome, de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV, de la Universitat de València.

Aquest col·loqui internacional es realitza en el marc de la col·laboració subscrita en 2015 entre la Universitat de València i l'RCC Harvard. 

Es dóna així un nou impuls als col·loquis que, des de 2013, IECO, institut de recerca, en col·laboració amb la Universitat de València, celebra a l'RCC de Harvard University.

 

El col·loqui serà gravat pel servei audiovisual de Harvard University i estarà disponible pròximament al canal de YouTube d'aquesta prestigiosa universitat nordamericana.

Pot accedir a les gravacions de les edicions anteriors dels col·loquis clicant sobre el títol de cada edició: