• .

III Jornada d'Experiències d'Innovació Educativa en Ciències Laborals #IIIJEICL

06/07/18

El pròxim 6 de juliol de 2017 la Facultat de Ciències Socials acollirà la #IIIJEICL on s'aprofitarà per a lliurar els III Premis d'Investigació en Ciències Laborals convocats per ARELCIT, la Xarxa Interuniversitària d'Innovació en Ciències Laborals i INVESLAB.

[Llegir més]

I Jornades del Comitè d'Investigació (FES): Sociologia de les Emocions

27/06/18

Del 27 al 29 de juny de 2018 al Jardí Botànic de la Universitat de València. Entrada lliure a les conferències fins a completar aforament.

[Llegir més]

Presentació "Dependencia y personas cuidadoras, una relación compleja"

15/05/18

Saló d'Actes de la Facultat de CC Socials el proper dia: 15 de maig de 2018 a les 17:00 hores - Conferència de Na. Margarita Pardo Alfaro, amb el titol: Dependencia y personas cuidadoras, una relación compleja - Presentació de l’estudi per Teresa Samper Gras i Juan Antonio Rodríguez del Pino (com a Membres de l’equip investigador)

[Llegir més]

  Género desde una perspectiva global

  04/05/18

  Género desde una perspectiva global. 2018 Raewyn Connell i Rebecca Pearse Traducció de Arantxa Grau i Muñoz i Almudena Navas Saurin PUV Publicacions de la Universitat de València

  [Llegir més]

  Territori Valencià, Territori Runner, coordinat per Víctor Agulló Calatayud

  04/05/18

  Elr divendres 4 de maig a les 19.30 hores es presenta el llibre «Territori Valencià, Territori Runner» a la Fira del Llibre de València (Jardí de Vivers. Sala del Museu 1) editat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

  [Llegir més]

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies