A A A
 

Ho contarem: 25 de Novembre de 2023: Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

 
Aquest #25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el sindicat fa una crida a actuar decididament en les empreses i administracions públiques contra l’ocultament de la violència de gènere en el treball “perquè puguem, per fi, dir ja n’hi ha prou”.
 
El que no s’anomena no existeix. El que no es comptabilitza, tampoc.
 
Les forces reaccionàries d’extrema dreta estan imposant en les institucions on cogovernen el seu negacionisme de la violència contra les dones, restringint quan no eliminant les polítiques, els serveis i els recursos dirigits a la prevenció i a l’atenció integral de les dones víctimes.
 
Comissions Obreres considera fonamental continuar sumant esforços amb els d’organismes, institucions públiques i moviments feministes per acabar amb totes les formes de violència contra les dones. Com cada any, el sindicat es suma als actes i a les manifestacions unitàries convocades pels moviments feministes en cadascun dels territoris. + llegir més
 
 
 

5 de novembre de 2023

Cursos intensius al desembre i gener dels nivells C1 i C2 de valencià.

 
L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza 2 cursos intensius dels nivells C1 i C2 de valencià, en modalitat teleformació, dirigits a la preparació de les proves de la CIEACOVA (clic per veure exàmens).
 
Aquests cursos pretenen repassar de manera intensiva els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències del nivell. La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada als models de prova oficials. Per al bon aprofitament del curs cal tenir els coneixements del nivell B1/B2 per al C1, i del C1 per al C2.
 
- Durada:  de l’1 de desembre de 2023 al 23 de gener de 2024.
 
- Inscripció i matrícula:  Des del dijous 2 de novembre fins al 23 de novembre.
 
 

 
27 d'octubre de 2023
 

CCOO UV davant el nou repartiment de docència i els nous barems.

 
Dins de l’adaptació  a la LOSU seran importants les negociacions entorn del repartiment de la docència, l'aprovació de nous barems per a l'accés a totes les categories universitàries, així com el procés d'estabilització del professorat associat. Segons ens ha informat el Vicerectorat de Professorat, les negociacions sobre barems seran les primeres a afrontar-se i, de fet, ja han començat, i seguiran els altres punts. Per això, l'assemblea  oberta a tot el PDI afiliat a Comissions Obreres, va debatre i va fixar posicions sobre estos temes, en coherència així mateix amb el nostre programa electoral. >>llegir més
 

El 40% del professorat a Espanya reconeix experimentar ansietat o depressió, segons un estudi internacional

 
 
El benestar del personal educatiu és fonamental per al futur de l'educació. Un informe presentat el Dia Mundial de la Salut Mental, ofereix un panorama complet de la salut i del benestar del personal de l'educació, identificant els reptes generalitzats que enfronta el personal educatiu, des de sentir-se infravalorat fins a atabalat. El document subratlla la necessitat urgent d'abordar aquestes qüestions per a assegurar el futur de la professió docent i garantir així la qualitat de l'educació. >>llegir més
 
 

6 de setembre de 2023
 

Acreditación estatal para el acceso a los cuerpos docentes universitarios

 
Publicado el Real Decreto 678/2023, de 18 de julio, por el que se regula la acreditación estatal para el acceso a los cuerpos docentes universitarios y el régimen de los concursos de acceso a plazas de dichos cuerpos.
 
 

20 de setembre de 2023
 

Publicacions de CCOO sobre salut mental

 
En el número 89 de PorExperiencia, analitzem com el treball afecta a la salut mental, una relació sobre la qual hi ha abundant literatura científica, però de la qual es parla massa poc.
 
PorExperiencia és una revista editada per la Fundació 1 de Maig-ISTAS, una institució sense ànim de lucre promoguda per Comissions Obreres.
 
 
 
 
 

Número 172 de la revista Informes.

 

"La salut mental en l'educació"
 
El número 172 de la revista Informes, elaborada per la Fundació 1r de maig de CCOO, titulada "La salut mental en l'educació" se centra -i ho extraiem de la seua introducció- en què l'àmbit educatiu resulta clau per a la prevenció i detecció precoç de trastorns, així com la promoció de la salut mental.
 
 
 
 
 
 

 
26 de juliol de 2022
 

La Secció sindical de CCOO a la Universitat de València, ha presentat denúncia davant la Inspecció de Treball de València, per la deducció de la quota patronal del personal que rep les ajudes Margarita Salas i María Zambrano

 
 
La Secció sindical de CCOO a la Universitat de València, ha presentat denúncia davant la Inspecció de Treball de València, per la deducció de la quota patronal dels salaris bruts del personal que rep les ajudes Margarita Salas i María Zambrano.
 
Això suposa que, en la UVEG, del sou a percebre sobre la base d'un contracte, descompta el 31,40% que correspon a les despeses de contractació de la Universitat.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Canvis tamitació IT
 
 
 
Revista Trabajadora
 
Descarrega el calendari laboral 2023
Clic a l'imatge
 
 
Permisos i llicéncies
 
 
 
 
 
 
 
Podcast de CCOO "Gente con clase"
 
FORMACIÓ ONLINE
FOREM PV posa a la vostra disposició cursos en modalitat de teleformació, a través dels quals podeu aprofitar  per a actualitzar les vostres competències professionals.
 
Podeu accedir als cursos en modalitat teleformació a través de la nostra web:
 
 
 
 
Guia sindical sobre la violència contra les dones
 
 
 
Informe diagnostic PAS