Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

 

Cursos amb inscripció oberta/pròxima

PDI / PI / PIF
PAS
Oferta formativa

L'oferta formativa per als diferents col·lectius s'estructura per àrees temàtiques que responen a les àrees d'interés i a les necessitats formatives del personal de la UV.

Aquests col·lectius són:

  • Personal Docent i Investigador (PDI)
  • Personal Investigador (PI)
  • Personal Investigador en Formació (PIF)
  • Personal d'Administració i Serveis (PAS)

Una altra manera d'oferir aquests cursos és organitzant-los per programes amb un mateix fil conductor com pot ser la finalitat, l'idioma d'impartició o l'especificitat del personal al qual va dirigit.

Pots consultar l'oferta amb inscripció oberta (amb rogle en verd) i la propera al llarg de tot el curs acadèmic (amb rogle en taronja). 

Cercador de cursos

Cercar

Cerca avançada

Novetats de Formació

Novetats d'Innovació

Aprenentatge Cooperatiu i Mapes Conceptuals
18/11/22

La jornada es realitzarà en la Sala d'actes de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians a partir de les 10.00 h. El pròxim 13 de desembre, tindrà lloc la Jornada 'Aprenentatge Cooperatiu i Mapes Conceptuals', dirigida per la Dra. María Elena Cobas Cobiella, Professora Titular de Dret...

Formació en Zoom per a PDI
05/10/22

El Vicerectorat Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura del termini d'inscripció per a una convocatòria de sis accions formatives de “Zoom per a professorat universitari” per als mesos...

Segueix-nos

Destaquem

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa