
La I edició dels premis MindInnFOOD & MindInnFEED, activitat liderada per la Dra. Cristina Juan del grup d'investigació RiskTox, conclou el curs en la seua cinquena sessió amb la participació dels grups d´investigació de la Universitat de València RiskTox i Alisost.
En aquesta trobada es van presentar un total de huit ponències on es va fer patent l'excel·lent formació de tots dos grups, així com la implicació a les noves línies que actualment es treballen tant en nivell nacional com europeu.
Les ponències van mostrar les tasques desenvolupades per tots dos grups que no sols tenen una finalitat investigadora sinó que també estan compromesos amb la formació dels nous egressats i futurs doctors. Aquesta jornada va permetre acostar aspectes tan importants com les noves tecnologies i la seguretat alimentària a l'hora de dur a terme un projecte d'innovació al sector agroalimentari.
Amb aquesta jornada es donen per finalitzades les activitats formatives del programa i els participants passaran a fer la tasca d'elaboració i presentació dels projectes que concursaran als premis d'innovació MindInnFood and Feed Universitat de València.
MindInnFOOD & MindInnFEED
El projecte MindInnFOOD & MindInnFEED Universitat de València, impulsat pel Vicerectorat d'Innovació i Transferència, consisteix en un programa formatiu on els i les participants, després de rebre una formació específica i transversal, treballen en equip per a generar solucions o escenaris d'oportunitat amb la finalitat de generar una idea de negoci innovadora. En finalitzar els seus projectes, duen a terme la presentació pública dels resultats obtinguts, els defensen i competeixen amb la resta d'equips per a guanyar els premis MindInnFOOD & MindInnFEED.
La directora del projecte d'innovació docent en emprenedoria universitària Mindful Eating Dietètic és la professora titular Cristina Juan García, membre del grup RiskTox.
L'objectiu d'aquest programa és reunir idees de sostenibilitat alimentària segures i de qualitat, tant en alimentació humana com animal i brindar l'oportunitat a les persones que participen en aquest concurs d'adquirir formació per a generar idees de negoci innovadores i formular projectes emprenedors d'impacte (ambiental, gastronòmic, educació nutricional, social i econòmic), adquirir noves experiències i establir contactes a través de la seua participació en activitats formatives específiques en competències emprenedores.