CONVOCATÒRIA 2022
- Bases de la Convocatòria
- Data publicació DOGV: 29/09/2022
- Resolució estudiantat admés: Data de publicació en el Tauler de la UV 11/10/2022
- Resolució estudiantat premiat: (Publicació en el Tauler Oficial de la UV: 27/10/2022)
PREMIS I AJUDES
Es convoquen 30 ajudes per a participar en activitats formatives per a generar i dissenyar una idea de negoci innovadora de triple impacte orientada a la producció i elaboració d'aliments saludables i/o que milloren el benestar i la qualitat de vida de les persones.
A més, les cinc millors idees de negoci podran accedir als serveis del programa UVemprén StartUP d'incubació de startups.
També es premiaran, amb 3.000 €, 2.000 € i 1.000 € respectivament, els tres millors projectes emprenedors del concurs.
REQUISITS
Podran presentar-se a aquesta convocatòria estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València, matriculats en el curs acadèmic 2022-2023.
TERMINI
El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acabarà el 6 d'octubre de 2022.
INSCRIPCIÓ
Has de seguir tres passos:
1. Sol·licitar la beca de participació de Santander Universidades a través de la plataforma BECAS SANTANDER (inscripció obligatòria en el següent enllaç: http://app.becas-santander.com/program/becas-santander-habilidades-food-health-and-science)
2. Omplir l'ANNEX II. Proposta d'idea de negoci
3. Sol·licitar participar per ENTREU (seu electrònica) mitjançant una instància general dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit específic Health, Food & Science, adjuntant l'ANNEX II.
- Tipus d'Unitat: Serveis universitaris, generals i centrals
- Òrgan al qual es dirigeix: UNITAT D'EMPRENEDORIA (UVEMPRÉN)
- Tramitació desitjada: Gestions específiques de la unitat
- Seleccionar en el menu desplegable el tràmit: Health, Food & Science