UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Reanudació dels terminis administratius en la convocatòria UVemprén beques ciutat de València. Presentació de sol·licituds fins al 17 de juliol

  • 22 de maig de 2020
Image de la noticia

El nou decret de pròrroga aprovat pel Congrés dels Diputats estableix en l'àmbit dels processos administratius i judicials, "l'alçament de la suspensió de termes i de la interrupció dels terminis administratius".

En aquest sentit, i per a donar compliment a aquesta ordre, UVemprén, la Unitat d´Emprenadoria de la Universitat de València, estableix un nou termini per a la presentació de les sol·licituds en aquestes beques. De tal manera que el termini de presentació en el programa UVempren beques ciutat de València, previst inicialment fins al 30 d´abril s´estén fins al 17 de juliol.

Adicionalment, el Registre General de la Universitat obrirà les seues portes el dia 26 de maig y la resta de registres universitaris el dia 1 de juny. Teniu tota la informació en aquest enllaç.

Es recorda que la manera de presentar la sol·licitud continua sent presencial en el Registre General y registres auxiliars de la Universitat de València i en la resta de formes previstes en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, del 27 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, que es manté en vigor en aplicació del penúltim paràgraf de la disposició derogatòria única de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Hauran de dirigir-se a:

Unitat d´Emprenedoria de la Universitat de València.

Edifici Rectorat-5a planta.

Av. Blasco Ibáñez, 13.

46010 València.

Més informació