UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén Campus celebra amb èxit la primera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa

  • 19 de juny de 2020
Image de la noticia

Ahir 18 de juny va tindre lloc la primera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa, l'acció formativa de nivell inicial que convoca el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius en el marc del programa UVemprén Campus, una iniciativa de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) que compta amb el patrocini de Banco Santander a través de Santander Universidades.

El programa UVemprén Campus té com a objectiu oferir formació transversal per a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i egressats de la Universitat de València, adaptada a tots els nivells i a les necessitats dels seus projectes d'innovació. En aquest cas, el Curs d'Emprenedoria Creativa correspon al nivell inicial, i està dirigit a totes aquelles persones que formen part de l'estudiantat de la Universitat de València que vulguen iniciar-se en el món de l'emprenedoria o desenvolupar habilitats que els permeten crear una startup a partir d'una idea, sense necessitat de disposar de coneixements previs en matèria d'emprenedoria.

El curs va ser impartit per Javier Pagán, director de la Fundación Educativa Activa-T, que va abordar qüestions importants a tindre en compte a l'hora de crear i desenvolupar una startup, com les causes de supervivència o fracàs, la importància de la innovació i la necessitat d'aplicar tècniques que milloren el procés creatiu i multipliquen les possibilitats d'èxit del negoci.

La primera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa va ser un èxit de participació, ja que es va aconseguir el màxim de places disponibles. Referent a això, Santander Universidades ofereix la possibilitat d'optar a una de les 40 beques que posa a la disposició de les persones que es matriculen, i que tornaran a estar disponibles per a la segona edició del curs que tindrà lloc el pròxim dia 14 de juliol.

Les accions formatives d’UVemprén Campus tindran continuïtat en el nivell intermedi amb el Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora, que es desenvoluparà en vuit sessions entre els dies 6 i 16 de juliol, i per al qual Santander Universidades també ofereix la possibilitat d'accedir a una de les seues 20 beques.

Tota la informació sobre les accions formatives d’UVemprén Campus i la preinscripció als cursos es pot trobar en aquest enllaç.