UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius atorga les ajudes d’innovació docent en emprenedoria UVemprén Aprèn amb el mecenatge de Santander Universidades

  • 30 de març de 2022
Imatge Innovació docent i logotip del programa

S’ha publicat el llistat de les professores i els professors beneficiaris de les ajudes UVemprén-aprèn, de fins a 10.000 € cadascuna, per a desenvolupar projectes d’innovació docent en emprenedoria universitària.

Les persones beneficiares són Cristina Juan García del departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Facultat de Farmàcia que ha plantejat un projecte de formació especialitzat en tecnologia agroalimentària i cultura emprenedora per a l’estudiantat dels Graus de Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels Aliments i Doble Grau de Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica.

El professor Germán Llorca Abad del departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació posarà en marxa ConTD Hub de continguts digitals i de creativitat i industria audiovisual, a través de la fórmula d’empresa spin-off per a afavorir projectes emprenedors en este sector a l’estudiantat del Grau en Comunicació Audiovisual i el Màster en Continguts i Formats Audiovisuals.

La professora Carmen Pérez Cabañero del departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia durà a terme un projecte de competències comercials a través d’un joc de simulació de màrqueting per a emprendedores i emprenedores, amb la finalitat d’afavorir la presa de decisions en la gestió comercial en els primers anys d’activitat.

El professor José Ignacio Prieto Quesada del departament de Educació Física i Esportiva de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport posarà en marxa SPOE (SPOrt business Entrepreneurship) un projecte per a fomentar l’actitud emprenedora de l’estudiantat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport així com facilitar una xarxa internacional per a dur a terme els seus projectes emprenedors.

Les persones beneficiàries participaran en el Berkeley Method of Entrepreneurship Bootcamp del programa “Global Innovation Collider” en la University of California at Berkeley o en la “European Academy for Entrepreneurial Teachers” de la Escola de Negocis de la Universitat de Ciències Aplicades d’Amsterdam (Països Baixos). El professorat participant a la seua tornada desenvoluparà els projectes d'innovació docent presentat per posar a l’abast del nostre estudiantat el coneixement adquirit durant l’estada.

El Programa Internacional UVemprén Aprèn ha estat possible gràcies a l’aliança entre el Banc de Santander i la Universitat de València mitjançant la qual es promouen les activitats del campus d'emprenedoria universitària UVemprén – Santander Universitats.

Més informació en este enllaç.