UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El 17 de setembre, data límit d'inscripció als premis 5UCV Startup, que atorgaran 20.000 € en premis a empreses i projectes innovadors de triple impacte

  • 6 de setembre de 2021
El 17 de setembre, data límit d'inscripció als premis 5UCV Startup, que atorgaran 20.000 € en premis a empreses i projectes innovadors de triple impacte

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca els premis 5UCV STARTUP en el marc del conveni Campus de l'Emprenedoria Innovadora amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball GVA Llamp, dotats amb 20.000 € en dues categories: tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 3.000 € en la categoria STARTUP i tres premis de 1.000 € en la categoria JUNIOR.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquestes ajudes, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

Podran participar en la categoria STARTUP i optar als tres premis les microempreses o pimes amb una antiguitat màxima de tres anys i amb seu a la Comunitat Valenciana. La participació en la categoria JUNIOR podrà fer-se a títol individual o de manera col·lectiva. En aquesta categoria podran optar als tres premis aquelles persones o equips emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte empresarial, ha de ser estudiant, egressada o titulada per la Universitat de València.

Categories i premis:

STARTUP:

  • Primer premi: 9.000 €
  • Segon premi: 5.000 €
  • Tercer premi: 3.000 €

JUNIOR:

  • Tres premis de 1.000 € cadascun

El procediment d'adjudicació dels premis consta de dues fases diferenciades: en la primera d'elles, la Universitat de València seleccionarà les tres millors candidatures de triple impacte amb major potencial empresarial en cadascuna de les dues categories, valorant el seu caràcter innovador, el seu grau d'impacte positiu econòmic, social i ambiental, viabilitat tècnica i experiència de l'equip o promotor del projecte o empresa, entre altres criteris.

Les candidatures seleccionades per la Universitat de València competiran en una segona fase amb totes les presentades per les cinc universitats públiques valencianes, havent de realitzar una exposició pública del seu projecte i activitat empresarial seguint el format «Elevator Pitch» enfront d'un Comité de Selecció de la Generalitat Valenciana.

Els premis s'entregaran o es faran públics en un acte oficial. El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 17 de setembre de 2021. Tota la informació sobre la convocatòria i inscripcions es pot trobar en aquest enllaç.