UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2021

TRAMITACIÓ

DOCUMENTS PER A LA DESCÀRREGA 

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir la documentació requerida en la convocatòria

pdf 2 Sol·licitar la beca per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “CONCURS 5UCV STARTUP”

instancia general - 5UCV

pdf3 I adjuntar els documents en l´apartat "Fitxers adjunts"

PREMIS I AJUDES

Per a la categoria STARTUP, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 9.000 , 5.000 i 3.000 a les empreses que presenten les millors iniciatives emprenedores, innovadores i viables comercialment.

Per a la categoria JUNIOR, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 1.000 als emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

REQUISITS

En la categoria STARTUP, hi pot participar qualsevol microempresa o pime amb activitat comercial i seu social a la Comunitat Valenciana i amb una antiguitat mínima d'un any i màxima de tres anys.

En la categoria JUNIOR, hi poden participar, de forma individual o col·lectivament, persones emprenedores amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

Fins al 17 de setembre.