UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2022

TRAMITACIÓ

DOCUMENTS PER A LA DESCÀRREGA 

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir la documentació requerida en la convocatòria

pdf 2 Realitzar la sol·licitud per la Seu Electrónica de la Universitat de València a través d'aquest enllaç dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “CONCURS 5UCV STARTUP”

instancia general - 5UCV

pdf3 I adjuntar els documents en l´apartat "Fitxers adjunts"

PREMIS I AJUDES

Primera fase:

Les dues candidatures seleccionades per a representar a la Universitat de València seran guardonades amb els següents premis econòmics:

  • STARTUP: dos premis de 1.500 € cadascun.
  • JUNIOR: dos premis de 750 € casascun.

Segona fase:

  • STARTUP: després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 9.000 , 5.000 i 3.000 a les empreses que presenten les millors iniciatives emprenedores, innovadores i viables comercialment, dels quals les candidatures presentades per la Universitat de València podran optar a dos.
  • JUNIOR,: després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen dos premis de 1.000 als emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

REQUISITS

En la categoria STARTUP, hi pot participar qualsevol microempresa o pime amb activitat comercial i seu social a la Comunitat Valenciana i amb una antiguitat màxima de tres anys.

En la categoria JUNIOR, hi poden participar, de forma individual o col·lectivament, persones emprenedores amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

Fins al 31 d'agost.