UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2020

TRAMITACIÓ 2020

DOCUMENTS PER A LA DESCÀRREGA 

PREMIS I AJUDES

Per a la categoria STARTUP, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 9.000 , 5.000 i 2.500 a les empreses que presenten les millors iniciatives emprenedores, innovadores i viables comercialment.

Per a la categoria JUNIOR, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 1.000 als emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

REQUISITS

En la categoria STARTUP, hi pot participar qualsevol microempresa o pime amb activitat comercial i seu social a la Comunitat Valenciana i amb una antiguitat mínima d'un any i màxima de tres anys.

En la categoria JUNIOR, hi poden participar, de forma individual o col·lectivament, persones emprenedores amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 11/09/2020