UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa 5UCV Startup participarà en la trobada Focus Pime i Emprenedoria de la Comunitat Valenciana

  • 28 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Els dies 5 i 6 de novembre se celebrarà en Elx la 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana, on participaran sis candidatures (de les categories Startup i Junior) del programa 5UCV Startup de la Universitat de València.

Focus Pime i Emprenedoria, promogut i finançat per la Generalitat a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), és una de les majors trobades emprenedores de la Comunitat Valenciana, i un fòrum empresarial de referència en el camp de les tendències empresarials i tecnològiques. En aquesta ocasió se centrarà en la transformació digital, innovació i competitivitat, al voltant de tres eixos temàtics: management i gestió, experiència ciutadana i eines de transformació digital. També tindran un clar protagonisme altres temàtiques transversals com ara la internacionalització i Europa Oportunidades, amb atenció especial a l’empoderament femení.

La Universitat de València participarà en aquest esdeveniment aportant sis de les candidatures del programa 5UCV Startup, que competiran contra els candidats enviats per la resta d’universitats públiques valencianes. Les sis candidatures es reparteixen en les categories Startup i Junior. Entre les primeres trobem a Sabartech (empresa per al desenvolupament de nous productes en l’àmbit de la biomedicina i el diagnòstic clínic), Dawako (startup de dispositius per a la Imatge Biomèdica, Medicina de Precisió i Salut Digital) i Smart Induction Converter (empresa per a la investigació i desenvolupament de convertidors avançats de potència i sistemes complets d’alimentació per a l’aplicació de calfament per inducció industrial). Dins de la categoria Junior participaran les empreses Myliit (empresa de moda en línia especialitzada en tallatge “petite”), Gaia Nexus (startup de l’àrea de la tecnologia mèdica) i Tau Analytics (servei de suport integral a la investigació mitjançant l’ús de l’anàlisi de dades).

La trobada tindrà lloc en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx els dies 5 i 6 de novembre de 2019. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.