UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El projecte ApS Aula-Salut organitza unes noves jornades de formació en emprenedoria social per a l’alumnat de Ciències de la Salut

  • 12 de febrer de 2021
Jornades ApS Aula Salut

Els dies 16 i 18 de febrer tindran lloc dues noves sessions de formació per a l’estudiantat de Ciències de la Salut, organitzades pel projecte ApS Aula-Salut del programa UVemprén-aprèn de la Universitat de València en col·laboració amb la Facultat de Farmàcia.

L'Aula d'Emprenedoria en Ciències de la Salut (ApS Aula-Salut) naix en el si de la iniciativa UVemprén-aprèn, el programa d'innovació docent organitzat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través de la Unitat d'Emprenedoria UVemprén. L'objectiu d’ApS Aula-Salut és dissenyar, planificar i executar projectes d'aprenentatge basats en Servei Social (ApS) vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 i convertir-los en idees generadores d'empreses.

En aquest sentit, ApS Aula-Salut està organitzant sessions formatives amb el títol genèric d’«Emprenedoria social: la visió empresarial d’un món millor, més just i amb oportunitats per tothom», especialment dirigides al professorat (els passats 13 i 20 de gener) i l’alumnat de Ciències de la Salut de la Facultat de Farmàcia que estiga particularment interessat a conèixer principis bàsics i fonamentals d'emprenedoria social.

Les noves jornades es realitzaran en dues sessions d’una hora cadascuna (entre les 13 i 14 hores). La primera d'elles tindrà lloc el dia 16 de febrer, i porta per títol «Emprenedoria social: concepte i principis fonamentals». Serà impartida per Lola Garzón, professora titular del Departament de Direcció d'Empreses «Juan José Renau Piqueras» de la Facultat d'Economia. La segona sessió es desenvoluparà el dia 18 de febrer, i es titula «Fundación Novaterra com a empresa social», i comptarà amb Emili Altur, gerent de Fundación Novaterra.

Les sessions es desenvoluparan en modalitat en línia a través de la plataforma Zoom.