UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència i la Generalitat Valenciana 5UCV #LLAMP destinen fins a 20.500 en la IX edició del concurs 5UCV Startup per a reconèixer els millors projectes emprenedors de la comunitat universitària

  • 28 de juliol de 2022
El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca la IX edició del concurs 5UCV Startup i destina fins a 20.500 € per a reconèixer els millors projectes emprenedors de la comunitat universitària

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, i en compliment del que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la IX edició del concurs “5UCV STARTUP” amb premis de fins a 20.500 €.

Aquesta convocatòria té dues categories: STARTUP, en la qual poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys; i JUNIOR, en la qual poden participar persones amb una iniciativa innovadora i viable comercialment. En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

La convocatòria consta de dues fases. En una primera fase, la Universitat de València selecciona quatre candidatures, dues per modalitat, que posteriorment han de competir en una segona fase amb totes les candidatures presentades per les cinc universitats públiques valencianes. Les dues candidatures seleccionades seran guardonades amb premis econòmics. Per a la categoria STARTUP es lliuraran dos premis de 1.500 € cadascun, mentre que per a la categoria JUNIOR es lliuraran dos premis de 750 € cadascun.

En la segona fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un comitè de selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuren en un acte oficial, organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha de tenir lloc en els tres mesos posteriors a la resolució del concurs.      

En aquesta segona fase, la categoria STARTUP consta de tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 3.000 € als que podran optar les dues candidatures presentades per la Universitat de València. Per la seua part, en la categoria JUNIOR es lliuraran dos premis de 1.000 € cadascun.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al pròxim 31 d’agost. Tota la informació sobre la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.