UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca la II edició UVemprén Valor Públic amb 74 ajudes de 250 € per a realitzar pràctiques en innovació pública local

  • 14 de gener de 2022
El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca la II edició d'UVemprén Valor Públic amb 74 ajudes de 250 € destinades a la formació en innovació pública

El vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València llança la lI edició del programa de formació, intraprenedoria i talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic) l'objectiu del qual és facilitar a l'estudiantat que persegueix accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques formació complementària i experiència pràctica que permeta la comprensió de la seua estructura organitzativa i de la seua cadena de valor, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb l’ intraprenedoria i amb el desenvolupament d'un perfil innovador.

Amb aquesta finalitat, el programa convoca 74 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga formar-se en innovació pública local realitzant pràctiques externes, curriculars o extracurriculars, en Ajuntaments, Mancomunitats o en la Diputació de la província de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona i les pràctiques hauran de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2022.

A tot l'estudiantat que complete aquest programa se li podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic, prèvia sol·licitud en el seu Centre, fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària. Així mateix, rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda, i els tres estudiants que presenten els millors Diaris d'Innovació seran premiats cadascun d'ells amb una tablet.

Què has de fer per a participar en aquest programa?

Si mitjançant el sistema ordinari de subhasta de la teua titulació, tries i se t'adjudica una pràctica curricular de les oferides per aquest programa, per a poder realitzar-la, hauràs d'enviar per ENTREU a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) la proposta de millora per al repte d'innovació pública local que té associat la teua pràctica.

Si en el que estàs interessat/a és a formar-te en innovació pública local realitzant una pràctica extracurricular, hauràs de consultar el llistat de pràctiques extracurriculars oferides per les entitats públiques participants, i emplenar la teua sol·licitud amb la plaça en la qual estàs interessat/a a realitzar i que coincidisca amb l'específica titulació que hauràs d'estar cursant. Acompanya la teua sol·licitud amb la proposta de millora per al repte d'innovació pública local que té vinculat la plaça i envia-la per ENTREU a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén). Podràs sol·licitar un màxim de 3 places de destinació emplenant per cadascuna d'elles una sol·licitud i referint en elles la preferència entre aquestes.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 14 de gener de 2022.

Més informació en la web del programa.