UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Es prorroga el termini per a inscriure's en la I edició del premi Social and Educational Challenge que organitza el projecte CooperAcció Social del programa UVemprén-aprèn

  • 17 de setembre de 2021
Últims dies per a inscriure's en la I edició del premi Social and Educational Challenge que organitza el projecte CooperAcció Social del programa UVemprén-aprèn

El 24 de setembre és la nova data límit per a participar en la primera edició del premi Social and Educational Challenge, una iniciativa organitzada pel projecte CooperAcció Social sorgit del programa d'innovació docent UVemprén-aprèn que compta amb el suport de Santander Universidades.

CooperAcció Social és un projecte dirigit per la professora de la Universitat de València Davinia Palomares Montero, l'objectiu del qual és la promoció de l'emprenedoria social en persones amb futur professional en l'àmbit social i educatiu. Una de les seues activitats és la convocatòria d'aquest premi Social and Educational Challenge, que reconeixerà amb una quantia econòmica a les millors solucions als reptes socials o educatius que es plantegen.

El primer premi estarà dotat amb 800 €, i el segon premi amb 500 €, tots dos a repartir entre les persones integrants dels equips guanyadors, que estaran compostos entre 4 i 5 membres.

El termini per a inscriure's en aquests premis s'ha ampliat fins al pròxim 17 de setembre. Tota la informació sobre el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç.