UVemprénUniversitat de València Logo del portal

I Edició del Premi "Social and Educational Challenge"

La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius convoca la I edició del premi al millor projecte ‘Social and Educational Challenge’ Universitat de València-Jovesólides, organitzats en el marc del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària «Promoció de l’emprenedoria social en futurs professionals de l’àmbit social i educatiu. La innovació social», dirigit per la professora Davinia Palomares Montero en el marc del programa UVemprén-aprèn.

SOL·LICITUDS

  • url Termini de presentació: des del dia següent a la publicació en el Tauler Oficial i fins al 24/09/2021 (PRORROGAT)

PROCEDIMENT, has de seguir els següents 2 passos:

  1. pdf Emplenar la sol·licitud d'inscripció en el Premi "Social and Educational Challenge" imprimir-la i signarla.
  2.  Tramitar la sol·licitud en la SEU ELECTRÓNICA de la UV amb una instància general dirigida a la UNITAT D' EMPRENEDORIA a través del tràmit I Premi "Social and Educational Challenge"  i adjuntar la següent documentació:

 

 
PREMIS

S’estableixen dos premis amb les quanties següents:

  • Primer premi per un import de 800 euros (a repartir en parts iguals entre cadascun dels integrants del grup guanyador compost per 4 o 5 membres).
  • Segon premi per un import de 500 euros (a repartir en parts iguals entre cadascun dels integrants del grup guanyador compost per 4 o 5 membres).

          

REQUISITS

Poden optar a aquests premis els estudiants i les estudiantes que hagen tingut formalitzada la matrícula en el curs 2020-2021, o la formalitzen en el curs 2021-2022 en alguns dels graus, màsters o doctorat de la Universitat de València. Hi tenen prioritat els qui hagen participat en la proposta formativa «Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu», organitzada en el marc del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària «Promoció de l’emprenedoria social en futurs professionals de l’àmbit social i educatiu. La innovació social», dirigit per la professora Davinia Palomares Montero en el marc del programa UVemprén-aprèn.


  • Curs Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu

         16 de juny - 21 de juliol de 2021 - *Inscripcions fins al 9 de juny - FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Curs de sis mòduls orientat a la capacitació en matèria d'emprenedoria d'estudiantat i persones egressades amb vocació socioeducativa. Es proposa com a oferta formativa complementària i transversal al grau, amb la pretensió de contribuir al seu desenvolupament professional i a la millora de l'ocupabilitat d'estudiants i persones egressades en l'àmbit social i educatiu.

Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu és una proposta formativa de 24h de duració en modalitat en línia. Dirigida a estudiantat de grau y persones egressades de la UV de la branca d'educació o de qualsevol disciplina amb marcada vocació per l'àmbit socioeducatiu.

Els mòduls que formen el curs i les dates d'impartició són:

Mòdul 1. Actitud Emprenedora, passió i tenacitat
María Ángeles Chavarría (Universitat Europea de València)
16 de juny 2021 (10.00-14.00)

Mòdul 2. Comunitat i Col·laboració per a crear impacte
Emili Altur (Fundación Novaterra)
23 de juny 2021 (10.00-14.00)

Mòdul 3. Mentoring social: emprenedors en risc d'exclusió social ajudats per empreses
Melquíades Lozano (Asociación Con Valores)
30 de juny 2021 (10.00-14.00)

Mòdul 4. Catalitzadors de l'impacte social
José Miguel Carmona (Open Value Foundation)
7 de juliol 2021 (10.00-14.00)

Mòdul 5. Responsabilitat Social Corporativa
Pau Sendra Pons (Universitat de València)
14 de juliol 2021 (10.00-14.00)

Mòdul 6. Cooperativisme com a forma d'emprenedoria
Pepe Albors (FEVECTA)
21 de juliol 2021 (10.00-14.00)