UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València amplia el termini de la convocatòria de la primera edició d’UVemprén Valor Públic

  • 13 de gener de 2021
Image de la noticia

La Universitat de València ha ampliat fins al 15 de febrer el termini per a participar en la primera edició del programa de Formació, Intraemprenedoria i Talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic) que es llança a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

L'objectiu d’UVemprén Valor Públic és proporcionar formació complementària i experiència pràctica a l'estudiantat universitari que vulga accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques. D'aquesta manera, les persones participants podran comprendre millor l'estructura organitzativa i la cadena de valor d'aquestes entitats, i potenciar competències i habilitats relacionades amb l’intraemprenedoria pública i el desenvolupament d'un perfil innovador.

Amb aquesta finalitat, el programa convoca un total de 70 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga realitzar pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats o la Diputació de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona per a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques, que haurà de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2021. A més, l'ajuda inclou també l'emissió d'un certificat en intraemprenedoria en les Administracions Públiques.

Per a formalitzar la inscripció en el programa és necessari accedir a la pàgina web d’UVemprén Valor Públic i consultar el llistat d'entitats públiques d'acollida –que s'anirà actualitzant en els pròxims dies— per a seleccionar la seua plaça entre les quals s'ofereixen, abans d'emplenar la sol·licitud que es podrà presentar en instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit programa UVemprén Valor Públic.

El termini de presentació de sol·licituds s'ha ampliat fins al 15 de febrer de 2021.