UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València obri el termini per a presentar-se a Idees MOTIVEM

  • 16 de gener de 2023
Image de la noticia

Ja és possible realitzar la inscripció per a una nova edició d'Idees MOTIVEM, el programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, i que té com a objectiu donar suport al desenvolupament d'idees en equip, oferint l'oportunitat de formació posterior per a elaborar projectes professionals individuals.

Constituir i coordinar equips, preferentment interdisciplinaris, perquè l'estudiantat genere, desenvolupe i presente idees que resolguen necessitats socials, utilitzant competències i habilitats que milloren la seua ocupabilitat futura és l'objectiu principal d´Idees MOTIVEM, un programa dirigit a professorat acreditat en l’Escola MOTIVEM, a estudiants matriculats en centres propis de la Universitat de València, en qualsevol de les seues titulacions oficials i també a estudiants procedents d'un itinerari de la Nau Gran.

L'activitat formativa es desenvoluparà a través d’un programa voluntari anomenat Talent MOTIVEM per a millorar el funcionament de l’equip i l’elaboració de la idea que es presente, un taller de comunicación amb la finalitat de perfeccionar una futura presentació de les idees i una formació complementària de carácter voluntari per a transformar-les en projectes professionals.

La presentació de la sol·licitud es realitzarà a través de la Seu Electrònica de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 16 de febrer de 2023. Tota la informació sobre el programa i el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç.