UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini per sol·licitar una de les 40 beques de matrícula per al curs DESIGN THINKING

  • 14 de març de 2023
Obert el termini per sol·licitar una de les 40 beques de matrícula per al curs DESIGN THINKING

Fins al 17 de març estarà obert el període de matrícula del curs DESIGN THINKING del programa UVemprén CAMPUS que compta amb el finançament del Campus UVemprén - Santander Universitats.

Aquest curs té com a objectiu formar a les persones participants en el procés creatiu i comprendre les fases del mètode Design thinking per a traslladar aquestes competències en la creació dels projectes emprenedors. Entre els continguts a tractar es troben: empatitzar amb els usuaris, definir el repte, idear, crear prototips i avaluar i s’emprarà la metodologia docent de treball en equip per a aterrar i afermar l’aprés.

El curs es realitzarà en dues sessions de cinc hores cadascuna els dies 24 de març i 28 d’abril en horari de 15:30 a 20:30 i serà impartida per Youssef Oufaska. Pot matricular-se en aquest curs l'alumnat de la Universitat de València de qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València i alumni de la Universitat de València dels darrers tres anys, a més d'estudiantat del títol propi de la UV "Expert en Startup Management" i personal de la UV de l'Incubadora del Parc Científic i Agrotec.

Tota la informació sobre el curs i el procediment per a demanar una Beca Santander es pot trobar en aquest enllaç.

Llista d'enllaços: