UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria de Santander X Challenge Finance for All, el repte global per a startups innovadores en l'àmbit de la inclusió financera

  • 29 d’octubre de 2021
Oberta la convocatòria de Santander X Challenge Finance for All, el repte global per a startups innovadores en l'àmbit de la inclusió financera

Banco Santander, a través d’Oxentia Foundation, llança un nou repte global per a startups i scaleups amb solucions innovadores i escalables que s'adapten als canvis demogràfics i aconseguisquen crear un impacte social i econòmic durador per a milions de persones a tot el món. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 16 de novembre.

Un dels objectius principals de Banco Santander és el de garantir un bon accés a productes i serveis bancaris per a tots els membres de la societat. Així, la inclusió financera és fonamental per a la reducció de la desigualtat i la creació de noves oportunitats.

Finance for All es planteja com un repte d'innovació en el qual els projectes participants hauran de mostrar solucions que atenguen almenys a un d'aquests tres objectius: Finance for Youth, concebut per a millorar i l'experiència d'usuari, generar confiança per a atraure i fidelitzar a clients més joves i ampliar les oportunitats financeres per a la seua educació i progrés; Finance for Elderly, que busca que les persones majors puguen administrar fàcilment les seues finances i gaudir d'una experiència més fluida, transparent i personalitzada de la banca digital; i Finance for Unbanked, que proposa solucions per a l'accés a productes financers per part d'aquelles persones que no disposen d'un compte o estan fora del sistema financer.

Aquest repte està dirigit a startups i scaleups dels països on opera Banco Santander, i ofereix fins a 120.000 euros en premis per al desenvolupament de les 6 solucions guanyadores. D'aquesta manera, les 3 startups guanyadores rebran 10.000 euros cadascuna, i les 3 scaleups vencedores es repartiran 30.000 cadascuna. A més, els projectes participants tindran accés a mentors, potencials clients, talent i capital, així com una mentoria especialitzada per part d’Oxentia Foundation per als 20 finalistes.

Les inscripcions estaran obertes fins al 16 de novembre. Tota la informació sobre el repte i el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç.