UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Un treball de la Xarxa MOTIVA sobre millennials i emprenedoria, publicat en la revista Faces de la Universidad Nacional de Mar del Plata

  • 8 de gener de 2020
Image de la noticia

El treball guanyador del premi Morea, atorgat en el VI Congrés Internacional i XX Trobada Iberoamericana de la Xarxa MOTIVA el passat mes de maig, ha sigut publicat en la revista Faces de la Universidad Nacional de Mar del Plata (Argentina).

Aquest article ha sigut realitzat per Delia Gabor Sánchez, amb el títol “Millennials i emprenedoria: desafiament acadèmic en el nou escenari digital”. El treball pretén determinar perquè els estudiants de la Facultat de Ciències Administratives de la Universidad de Guayaquil (Equador) no tenen un assessorament previ en emprenedoria com a futurs empresaris. Mitjançant una investigació de camp es realitzaren enquestes a 150 estudiants, i els resultats mostren que el mercat digital i les estratègies de màrqueting d’influencers fan que el model tradicional que s’ensenya en la Facultat de Ciències Administratives no siga compatible amb les noves tendències. Per tant, els docents han de ser capacitats de manera periòdica per tal de motivar significativament les habilitats comercials i d’emprenedoria dels estudiants.

MOTIVA és una xarxa temàtica iberoamericana sobre creació d’empreses i emprenedoria formada per persones pertanyents a diverses universitats, amb l’objectiu inicial d’unir i coordinar esforços institucionals per a fomentar la creació i el desenvolupament d’empreses que contribuïsquen directament en el benestar social dels països de la regió.

El treball s’ha publicat en la revista Faces de la Universidad Nacional de Mar del Plata, i pot consultar-se i descarregar-se en aquest enllaç.