UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén promou el concurs “5UCV Startup 2019” amb premis de fins a 18.750 € per a les millors iniciatives emprenedores junior i startups vinculades a la Universitat de València

  • 29 de maig de 2019
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius llança la convocatòria dels premis “5UCV Startup 2019”, en el marc del conveni Campus de l'Emprenedor Innovador, impulsat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb premis de fins a 18.750 € en dues categories: tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 2.500 € en la categoria STARTUP i tres premis de 750  € en la categoria JUNIOR.

Poden participar en la categoria STARTUP, i optar als tres premis, microempreses o PIMEs amb una antiguitat mínima d'un any i màxima de quatre anys, amb seu a la Comunitat Valenciana.

La participació en la categoria JUNIOR es pot fer a títol individual o col·lectivament. Poden optar als tres premis tant les persones o equips emprenedors amb un projecte d'innovació que encara no estiga constituït com a empresa, com aquelles empreses que acrediten una antiguitat màxima d’un any.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o tenir vinculació amb la Universitat de València.

El procediment d'adjudicació dels premis consta de dues fases diferenciades. En la primera, la Universitat de València selecciona les sis candidatures amb major potencial empresarial, després de valorar-ne el caràcter innovador i la viabilitat tècnica i comercial, entre altres criteris.

Les candidatures seleccionades per la Universitat de València competeixen en una segona fase amb totes les propostes presentades per les cinc universitats públiques valencianes. En aquesta fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un Comitè de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuraran en un acte oficial organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El termini per a la presentació de les sol·licituds acaba el dia 13 de setembre de 2019 i es pot fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València en https://entreu.uv.es/.

Més informació sobre la convocatòria en els enllaços següents:

-UVemprén

-PCUV

Les bases del programa es poden consultar també al Tauler d´Anuncis de la Universitat de València.