UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i en compliment del que es disposa en el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la VI edició del programa University Junior International Entrepreneurs. Aquest programa tracta de contribuir al desenvolupament del talent emprenedor de l'estudiantat excel·lent, així com formar en la creació d'empreses en l'àmbit internacional.

Per a això, es concedeixen 10 ajudes de mobilitat de 2.000 € cadascuna, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes de 2 mesos de durada, relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària, en organitzacions d'acolliment situades fora del territori espanyol, als països elegibles del Programa Erasmus+.

Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre 2020.

El programa va dirigit a estudiants matriculats a la Universitat de València en estudis oficials de grau, màster i doctorat en el curs acadèmic 2019-2020.

La presentació de sol·licituds es realitzarà a través de la seu electrònica de la Universitat de València a partir de l'endemà de publicar-se en el DOGV.