UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i en compliment del que es disposa en el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança 10 ajudes económiques per a la realització de Pràctiques Internacionals i Interregionals d´Emprenedoria en el marc de la VII edició del programa "University Junior International Entrepreneurs" (UJIE).

Aquest programa tracta de contribuir al desenvolupament del talent emprenedor de l'estudiantat excel·lent, així com formar en la creació d'empreses en l'àmbit internacional.

Per a això, es concedeixen 10 ajudes de mobilitat amb una dotació global de 20.000 €, per a la realització de pràctiques extracurriculars de 2 mesos de durada, relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària.

  • Pràctiques internacionals: 5 ajudes de 2.500 € cadascuna.
  • Pràctiques interregionals: 5 ajudes de 1.500 € cadascuna.

Les pràctiques es podran realitzar en organitzacions d'acolliment situades a les regions emprenedores europees (nacionals o internacionals) o als països elegibles del programa Erasmus+.

Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre 2021.

El programa va dirigit a estudiants matriculats a la Universitat de València en estudis oficials de grau, màster i doctorat en el curs acadèmic 2020-2021 i 2021-2022.

La presentació de sol·licituds es realitzarà d´acord al procediment establert en el següent enllaç de la Universitat de València a partir de l'endemà de publicar-se en el DOGV.