UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria de la cinquena edició del programa des del 9 de setembre de 2019 a les 00.00 hores i fins al 15 d'octubre de 2019 a les 23.59 hores.

Poden consultar-se les bases en el següent enllaç.

PREMIS I AJUDES

Els beneficiaris del programa disposaran d'un espai en el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) sobre la base de tres modalitats:

Planter: fins a 5 allotjaments de treball gratuïts durant 6 mesos i amb un descompte del 50 % durant els 6 mesos posteriors en els espais de coworking del PCUV. Inclou mobiliari, connexió a internet, accés a sales de reunions, orientació al desenvolupament empresarial, formació, accés preferent a organismes de la Universitat de València, entre altres serveis.

Despatx: s'ofereix un despatx de fins a 30 m2 gratuïts durant 6 mesos i amb un descompte del 50 % durant els 12 mesos posteriors. Inclou mobiliari, connexió a internet, accés a sales de reunions, orientació al desenvolupament empresarial, formació, accés preferent a organismes de la Universitat de València, entre altres serveis. El premi no inclou les despeses de subministrament i manteniment (electricitat, aigua, neteja…).

Laboratori: s'ofereix un espai de laboratori de fins a 30 m2 gratuïts durant 6 mesos i amb un descompte del 50 % durant els 12 mesos posteriors. Inclou el mobiliari (bancada, preses d'aigua, desguàs, i preinstal·lacions d'aire comprimit i aigua desionitzada), connexió a internet, accés a sales de reunions, orientació al desenvolupament empresarial, formació, accés preferent a organismes de la Universitat de València, entre altres serveis. El premi no inclou les despeses de subministrament i manteniment (electricitat, aigua, neteja…).

REQUISITS

  • Podrà participar en el programa qualsevol iniciativa empresarial en la qual, prioritàriament, en l'equip promotor, almenys una persona, estiga relacionada amb la Universitat de València (alumna o alumne, exalumna o exalumne, PDI i/o PAS).
  • La iniciativa empresarial ha d'estar legalment constituïda i tindre una antiguitat inferior a 4 anys.
  • El projecte ha de ser innovador i/o basat en el coneixement.

Tindran prioritat en aquesta convocatòria les empreses que no hagen sigut beneficiàries d'aquest programa en convocatòries anteriors.