UVemprénUniversitat de València Logo del portal

En el marc del seu compromís amb accelerar la transició cap a una economia baixa en carboni, Banc Santander, a través de Santander X, la seua xarxa d'emprenedoria global i de la mà d'Oxentia Foundation, presenta Santander X Environmental Challenge, una iniciativa per a fer costat a emprenedors compromesos amb el medi ambient i amb idees innovadores per a construir un futur més sostenible. 

Si dins de la teua xarxa hi ha emprenedors i/o innovadors amb un projecte sostenible, pots convidar-los a participar en aquest repte global i secundar-los a través d'aquesta iniciativa a accelerar la seua solució, que ens impulse en la transició cap a una economia baixa en carboni. Poden inscriure's en un dels seus dos desafíaments:

  • Be Sustainable: fomenta el finançament i les inversions verdes. Com atrau la solució inversió i finançament sostenible a persones i inversors que vulguen donar suport a activitats econòmiques amb un impacte mediambiental positiu? Com contribueix la solució al fet que inversors o institucions financeres puguen ajudar les empreses a prendre la iniciativa en la transició cap a una economia baixa en carboni? 
  • Be Mindful: consciència sobre la importància de reduir la petjada ambiental. Com pot la solució ajudar a persones i empreses, inclosa la seua cadena de subministrament, a mesurar la seua petjada ambiental? Com pot ajudar amb solucions que milloren la reinvenció d'empreses i indústries perquè reduïsquen el seu impacte ambiental i afavorisquen la biodiversitat?

Si volen optar a un de els sis premis de 20.000€, programa de mentoría amb els millors experts de la xarxa global d'Oxentia Foundation i tota la visibilitat dels canals i xarxes de Banc Santander, han d'inscriure's abans del 8 d'abril.
 

INSCRIBIRSE