UVemprénUniversitat de València Logo del portal

PRESENTACIÓ

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 12.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 900 € (importe preu públic)

Modalitat: On-line

Dates: Data inici: 18/10/2020 - Data fi:  21/01/2021

+info:http://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_de_direccion_y_gestion_empresarial-1/startup-management/home.htm

Objectius del curs: L'objectiu del programa en Expert Universitari en Startup Management és dotar a les persones emprenedores, amb projectes incipients o projectes en marxa, de les eines i competències més actuals per a crear, llançar i/o impulsar la seua pròpia startup al mercat amb èxit.

En finalitzar el programa, el projecte final que realitzen serà la versió potenciada del projecte inicial amb el qual van accedir a aquest.

Objectius professionals: Amb el títol d'especialista universitari en Startup Management, les persones diplomades podran:

  • Emprendre/millorar el seu propi projecte d'empresa amb capacitat per a créixer
  • Assessorar per a la creació d'empreses
  • Treballar en vivers d'empreses innovadores
  • Treballar en projectes d'innovació
  • Ser tècnics d'organismes públics, centres tecnològics i vivers d'empreses
  • Ser tècnics de promoció econòmica de les administracions públiques.

Per a arbitrar el procediment es va elaborar una convocatòria pública per a la captació d'alumnat en manera competència competitiva en el qual es demanava que les persones sol·licitants tingueren una idea de negoci o projecte en el qual volguera treballar durant el curs. Aquest projecte ha sigut un dels factors que ha influït en la baremació de sol·licituds al costat de l'expedient acadèmic i la participació en els altres programes d'emprenedoria d'UVemprén .

CONVOCATÒRIA BEQUES

PREMIS I AJUDES

  • 20 ajudes de 900€ per al pagament de la matrícula del curs 2020-2021 en els estudis conduents a l'obtenció del Títol propi de la Universitat de València d'Expert Universitari Startup Management 1a edició (+info).

DESTINATARIS

Persones graduades i l'estudiantat al qual els quede menys d'un 10% per a obtenir el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic de les següents branques d'ensenyament: ciències de la salut, Enginyeria i arquitectura i Ciències

A més, per a poder optar al títol propi, i per tant a les beques, és requisit imprescindible tenir una idea de negoci sobre la qual treballar, independentment del seu grau de maduresa.

En tots els casos els interessats tindran de matricular-se en els estudis conduents al Títol propi de la Universitat de València d'Expert Universitari Startup Management per al curs 2020-2021.