Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d’Idiomes de la UV convoca una borsa d'ocupació per a professors de llengües amb la finalitat de cobrir vacants en 12 idiomes diferents

  • 28 二月 de 2023

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha experimentat en l'últim any un increment de demanda en els idiomes impartits, és per això, que s'ha anunciat l'obertura d'una borsa de treball per a contractar professors dels 12 idiomes diferents que té el Centre. La convocatòria, publicada en el portal de transparència de l'entitat, està orientada a cobrir diverses places vacants per al pròxim curs acadèmic.

La convocatòria es dirigeix a persones amb formació en filologia o traducció, i que compten amb experiència en l'ensenyament d'idiomes. Es valorarà especialment el coneixement de llengües estrangeres i la capacitat per a treballar en equip. El termini de presentació de les sol·licituds comença el pròxim 01/03/2023 i finalitza el 15/03/2023.

Segons ha informat el Centre d’Idiomes de la Universitat de València, les persones seleccionades tindran la responsabilitat d'impartir classes d'idiomes als estudiants del Centre, tant en els cursos regulars com en els cursos intensius d'estiu. A més, s'espera que col·laboren en l'elaboració de materials didàctics i en l'organització d'activitats complementàries per als estudiants.

La convocatòria ha despertat l'interés de nombrosos professionals del sector de l'ensenyament d'idiomes, que han destacat la importància de comptar amb un centre especialitzat en l'aprenentatge de llengües al campus universitari. Segons han assenyalat, l'oferta de cursos d'idiomes és essencial per a la formació integral dels estudiants i per a millorar les seues oportunitats laborals.

Per part seua, el Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha destacat el compromís de la Universitat de València amb la formació en idiomes i ha assenyalat que la contractació de professionals qualificats és una prioritat per a oferir una educació de qualitat. Així mateix, ha destacat la importància de la transparència en el procés de selecció i ha assegurat que es garantirà un procés just i accessible per a totes les persones interessades.

La convocatòria romandrà oberta fins al pròxim 15 de març, i s'espera que les persones seleccionades comencen el seu treball al setembre de 2023. El Centre d’Idiomes de la Universitat de València anima a totes les persones interessades a presentar la seua candidatura a través del portal de transparència de l'entitat.

La borsa de treball que convoca el Centre d’Idiomes de la Universitat de València és una oportunitat única per a totes aquelles persones interessades a formar part d'aquesta entitat. A més, ofereix la possibilitat de treballar en una de les universitats més prestigioses d'Espanya i d'Europa, la qual cosa sens dubte suposa una experiència enriquidora tant a nivell professional com personal.