Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

RECEPTES DE GALETES NADALENQUES

  • 10 一月 de 2024
Image de la noticia

Submergeix-te en la màgia de la temporada amb estes delicioses galetes de gingebre, una recepta clàssica que captura l'esperit nadalenc. Fàcils de fer i adornades amb aromes especiades, estes galetes són perfectes per a compartir amb sers estimats i agregar un toc casolà a les teues festivitats. Deixa que la dolça aroma del gingebre, la canyella i el clau òmpliga la teua llar amb esta encantadora tradició culinària!

Galetes de Gingebre:

Ingredients:

  • 3 tasses de farina per a tot ús
  • 1 cullereta de bicarbonat de sodi
  • 1/4 cullereta de sal
  • 1 cullerada de gingebre molt
  • 1 cullerada de canyella molta
  • 1/2 cullereta de clau molt
  • 1/2 tassa de mantega a temperatura ambient
  • 1/2 tassa de sucre moreno
  • 1 ou
  • 1/2 tassa de melassa

Instruccions:

  1. Precalfa el forn a 180 °C.
  2. Mescla la farina, bicarbonat de sodi, sal i espècies en un bol.
  3. En un altre bol, bat la mantega i el sucre fins que estiguen suaus. Agrega l'ou i la melassa.
  4. Agrega gradualment la mescla seca a la mescla humida i mescla bé.
  5. Forma la massa en una bola, embolica-la en plàstic i refrigera-la durant almenys 1 hora.
  6. Estén la massa en una superfície enfarinada i tala les formes amb molde de galetes.
  7. Col·loca les galetes en una safata per a enfornar i enforna-les durant 8-10 minuts.

 

Galetes de Sucre amb Setinat Real:

Ingredients per a les galetes:

  • 3 tasses de farina per a tot ús
  • 1 cullerada de pols d'enfornar
  • 1 tassa de mantega a temperatura ambient
  • 1 tassa de sucre
  • 1 ou
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla

Ingredients per al setinat:

  • 2 tasses de sucre glas
  • 2 cullerades de llet
  • Colorants alimentaris

Instruccions:

  1. Precalfa el forn a 180 °C.
  2. Mescla la farina i la pols d'enfornar en un bol.
  3. En un altre bol, bat la mantega i el sucre fins que estiguen cremosos. Agrega l'ou i la vainilla.
  4. Incorpora gradualment la mescla seca a la mescla humida.
  5. Estira la massa i tala les galetes amb molde.
  6. Col·loca les galetes en una safata i enforna-les durant 8-10 minuts.
  7. Per al setinat, mescla el sucre glas amb la llet. Divideix i agrega colorant segons desitges.
  8. Decora les galetes amb el setinat una vegada que estiguen fredes.

Espere que gaudis fent i compartint estes delicioses galetes de Nadal!