UVcooperacióUniversitat de València Logo del portal

Ampliació i millora energètica d'un centre de producció de farines enriquides

  • 25 d’abril de 2023
Image de la noticia

El projecte va tindre com a objectiu principal millorar la producció, mitjançant l'ampliació de la infraestructura i la millora energètica, d'una línia de producció de farines enriquides per a elaborar farinetes a partir de la transformació de grans i llegums del mercat local. L'ampliació i millora de la producció augmenten el rendiment obtingut pel producte.

 

El producte resultant és una mescla de farines, nutricionalment adequades per a l'alimentació infantil, amb les quals preparar farinetes després de la seua cocció en aigua, caldos o llet. Aquest producte posat a la venda per part de la APFG serveix per a l'autofinançament de la pròpia producció, per a la creació i manteniment de llocs de treball en relació a aquesta producció i per a l'obtenció de beneficis amb els quals finançar noves iniciatives en l'àmbit formatiu, social i laboral de la dona. D'altra banda, aprofitant la millora de les instal·lacions s'elaboraran diferents productes alimentosos basats en la producció local per a la venda i consum de la població, que milloren la nutrició, els hàbits alimentosos i l'accés als aliments.

Imatges: