Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Comunicar la sostenibilitat en temps de pandèmia, a debat en la UEG

  • UVGandia
  • July 8th, 2020
comunicar la sostenibilitat

En aquest curs, que tindrà format de taula redona online, es pretén generar un debat entre l'alumnat i els quatre participants. El debat girarà al voltant dels diferents àmbits de la comunicació sostenible, que és aquella que té com a finalitat promoure la sostenibilitat del planeta.

El curs s'iniciarà el dia 21 de juliol a les 9.30h i tindrà forma de debat en línia.  En ell es tractaran temes com les estratègies de la comunicació mediambiental en temps de pandèmia, els perfils dels continguts i els formats trasnmedials, els lobbies, la bretxa digital i la fractura social. A més, es prestarà atenció a la regulació, la diplomàcia i la realitat local així com a les experiències i els models més innovadors.

En la taula rodona participaran Anna Mateu, cap de redacció de la Revista Mètode i professora del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València; Maria Josep Picó, periodista ambiental i professora de la Universitat Jaume I i Kristin Suleng, periodista ambiental i directora de Samaruc Digital en Ràdio À Punt. El debat estarà coordinat i moderat pel director del Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València, Miquel Francés.

Per assistir a aquest curs/debat en línia tan sols cal incriure's en el següent enllaç.