Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Microcredencial universitària en "Avançant en el coneixement dels Estudis asiàtics”

El curs microcredencial universitari "Avançant en el coneixement dels estudis asiàtics" del Seminari d'Estudis Asiàtics del CIG-UV serveix com a instrument per actualitzar els coneixements sobre Àsia oriental professionalment i cultural, però dissenyat des de la transversalitat acadèmica. Concretament, la perspectiva literària, sociològica, econòmica i transcultural és els eixos principals de la seva arquitectura.

Year/Edition 2023  / 40
Start date and time 13/07/2023 09:30
Closing date and time 14/07/2023 14:00
Duration 10 h /1 crèdit ECTS
Price 20€
Place

Centre Internacional de Gandia (C/Tossal, 8. Gandia)

Activity type Courses
Modality Face-to-face registration
Language Spanish,Valencian
Addressed to Estudiantat i públic en general
Coordinate/Present

Gabriel Terol. Departament Teoria dels llenguatges i CC de la Comunicació. Universitat de València

Enrollment

INSCRIPCIÓ

Schedule

13 juliol

- 9.30-11.30h: La recerca asiàtica: els estudis xinesos. Gabriel Terol Rojo. Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació.

- 12-14h: El món malai i l'Islam al Sud-est asiàtic. Isaac Donoso. Departament de Filologies integrades. Universitat d’Alacant.

- 16-18h: Retòriques del buitEl llegat estètic de la vacuïtat al Japó Dr. Benito Elías Garcia. Departament de Filologia Espanyola. Universitat d'Alacant.


14 juliol

- 9.30-11.30h: Àsia i l'Islam: un viatge pel Pakistan. Joan Lacomba Vázquez. Departament de Treball Social i Serveis Socials. Universitat de València.

-12-14h: El boom de la literatura i cultura coreana.  Ester Torres Simón. Departament de Traducció i Interpretació. Estudis asiàtics. Universitat Autònoma de Barcelona

AQUEST CURS COMPTA AMB EL RECONEIXEMENT DEL CEFIRE GANDIA