Universitt d'Estiu de GandiaUniversitat de València Logo del portal

Microcredencial universitària en "Avançant en el coneixement dels Estudis asiàtics”

El curs microcredencial universitari "Avançant en el coneixement dels estudis asiàtics" del Seminari d'Estudis Asiàtics del CIG-UV serveix com a instrument per actualitzar els coneixements sobre Àsia oriental professionalment i cultural, però dissenyat des de la transversalitat acadèmica. Concretament, la perspectiva literària, sociològica, econòmica i transcultural és els eixos principals de la seva arquitectura.

Any/Edició 2023  / 40
Data i hora d'inici 13/07/2023 09:30
Data i hora cloenda 14/07/2023 14:00
Durada 10 h /1 crèdit ECTS
Preu 20€
Lloc

Centre Internacional de Gandia (C/Tossal, 8. Gandia)

Tipus activitat Cursos
Modalitat Presencial matrícula
Idioma Castellà,Valencià
Adreçat a Estudiantat i públic en general
Coordina/Presenta

Gabriel Terol. Departament Teoria dels llenguatges i CC de la Comunicació. Universitat de València

Matricula

INSCRIPCIÓ

Programa

13 juliol

- 9.30-11.30h: La recerca asiàtica: els estudis xinesos. Gabriel Terol Rojo. Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació.

- 12-14h: El món malai i l'Islam al Sud-est asiàtic. Isaac Donoso. Departament de Filologies integrades. Universitat d’Alacant.

- 16-18h: Retòriques del buitEl llegat estètic de la vacuïtat al Japó Dr. Benito Elías Garcia. Departament de Filologia Espanyola. Universitat d'Alacant.


14 juliol

- 9.30-11.30h: Àsia i l'Islam: un viatge pel Pakistan. Joan Lacomba Vázquez. Departament de Treball Social i Serveis Socials. Universitat de València.

-12-14h: El boom de la literatura i cultura coreana.  Ester Torres Simón. Departament de Traducció i Interpretació. Estudis asiàtics. Universitat Autònoma de Barcelona

AQUEST CURS COMPTA AMB EL RECONEIXEMENT DEL CEFIRE GANDIA