UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

II Universitat de Primavera de Sagunt

Cartell de la Universitat de Primavera

Data: 20 de maig de 2021 de 16:30 a 21:00. Dijous.

 

Lloc de realització: Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la segona edició de la Universitat Estacional de Sagunt centrada en l'impacte que està tenint en les dones la pandèmia generada per la Covid-19.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de la Universitat de València amb l’Ajuntament de Sagunt, com a manera de trobar en el nostre territori un punt de trobada entre docents, estudiants, professionals i la ciutadania en general de Sagunt i del seu entorn. “Conseqüències de la pandèmia ‘Covid-19’ en dones i xiquetes” és una jornada, gratuïta i oberta al públic en general, que podrà seguir-se també de manera virtual, comptant amb la participació de professores de la Universitat de València amb rellevància en els estudis de gènere i que han abordat com aquesta crisi evidencia la complexitat de les desigualtats entre dones i homes. 

Aquesta Universitat Estacional s'emmarca dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU on la igualtat i l'apoderament de les dones constitueix un d'aquests objectius (ODS 5). En eixe sentit, el programa de l’edició d’aquest any presenta, d’una banda, l’impacte de gènere d’aquesta crisi centrat en la violència masclista, les dificultats de les dones víctimes de violència de gènere en confinament i la paradoxa del confinament i la necessitat de trencar l’aïllament i el silenci. També es presenten les evidències dels sistemes d’opressió i domini que travessen les dones i particularment agreuja la situació de subordinació de les dones més vulnerables, així com la necessitat de posar l’accent en les cures.

 
Organitza:

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Sagunt

Diputació de València

Caixa Popular.

.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: cristina.soriano.cabellos@gmail.com

 
Més informació: