UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

1ª edició UVemprén Startup premis
Oberta incripció als Premis UVemprén Startup per iniciatives emprenedores

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) convoquen la primera edició dels premis UVemprén StartUp, que reconeixeran les millors iniciatives d'emprenedoria i les millors innovacions en el camp dels negocis, i repartiran 16.500 € en premis en diferents categories.

 

El concurs UVemprén StartUp, una iniciativa finançada per Banco Santander en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades, té com a objectiu premiar iniciatives emprenedores i idees innovadores per a fomentar una cultura emprenedora universitària que puga contribuir al desenvolupament professional de l'estudiantat, així com visibilitzar idees i projectes d'importància social que puguen introduir-se amb èxit en el nostre teixit productiu i territorial.

Els premis s'estructuren en quatre modalitats diferents, amb la intenció de captar el talent emprenedor tant de l'estudiantat de la Universitat de València com d'aquelles persones que ja hagen completat la seua titulació en aquesta institució.

La primera modalitat, premis UVemprén StartUp – Crea, està concebuda per a l’alumnat de títols oficials de la Universitat de València, i es premiaran les millors idees en fase inicial que comporten el desenvolupament d'un model de negoci sense necessitat que l'empresa estiga creada. Aquesta modalitat atorgarà cinc premis de 400 € cadascun.

Els premis UVemprén StartUp – Emprén reconeixeran les millors idees de les persones participants que estiguen ja en una fase avançada de desenvolupament que comporte un model de negoci validat i el desenvolupament d'un producte mínim viable o prova concepte del producte o servei, sense necessitat que l'empresa estiga constituïda. Aquests guardons ascendeixen a cinc premis de 750 € cadascun, i pot optar a ells l'alumnat dels tres últims anys de qualsevol títol oficial de la Universitat de València.

La tercera categoria es diu UVemprén StartUp – Acadèmia, i repartirà cinc premis de 500 € cadascun entre les persones que hagen presentat el seu Treball de Fi de Grau, Treball de Fi de Màster o Tesi doctoral en algun dels tres últims anys acadèmics. Es premiaran les millors idees de negoci innovadores que tinguen el seu origen en un TFG, TFM o Tesi doctoral de qualsevol titulació oficial de la UV, perquè es puguen convertir en una oportunitat de negoci viable.

Finalment, la modalitat UVemprén StartUp – Societat atorgarà un màxim de cinc premis de 1.200 € i altres cinc premis de 450 € distribuïts en cinc categories: Projectes d'economia social i del bé comú, projectes d'emprenedoria rural, projectes d'emprenedoria inclusiva, projectes de mobilitat sostenible i intel·ligent i medi ambient, i projectes destinats a promoure i impulsar l'emprenedoria femenina. Podran presentar-se en aquesta modalitat les empreses en les quals, almenys, el 50% de les persones que integren el seu consell director o òrgan equivalent estiguen cursant o hagen finalitzat estudis oficials de grau, màster o doctorat a la Universitat de València.

El procés d'inscripció al concurs UVemprén StartUp, que estarà obert fins al 31 de maig de 2021, ha de realitzar-se a través de la pàgina web del programa, on es pot trobar tota la informació i la documentació necessària per a participar.

 

Data De 14 de gener de 2021 a 31 de maig de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

on-line

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria de la UV (UVemprén).

https://www.uv.es/uvempren

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació