UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Ajudes Fora de classe
Ajudes Fora de classe per a activitats socioculturals. De l’1 al 25 de febrer!
Presencial

De l’1 al 25 de febrer està obert el termini de sol·licitud de les ajudes Fora de classe del segon quadrimestre

 

De l’1 al 25 de febrer està obert el termini de sol·licitud de les ajudes Fora de classe del segon quadrimestre. Aquesta convocatòria d’ajudes ofereix suport econòmic i  assessorament a l’estudiantat de la Universitat de València per a l’organització i la realització d’activitats socioculturals. Per tal d’informar l’estudiantat interessat, dijous 15 de febrer, se celebrarà una sessió informativa en línia.

Amb les ajudes Fora de classe es poden obtenir fins a un màxim de 2.500 euros per projecte per organitzar una conferència o un taller formatiu, editar una revista, muntar una exposició fotogràfica o impulsar un programa de sensibilització sobre alguna temàtica d’interés. Són només alguns dels exemples d’activitats socioculturals que poden comptar amb el suport de les ajudes Fora de classe que impulsa la Delegació d’Estudiants i gestiona el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). 

Cada curs s’obrin dos períodes de sol·licituds, un per cada quadrimestre, amb un període concret en què s’han de desenvolupar les activitats beneficiàries de l’ajuda. Al segon termini de sol·licituds del curs 2023-2024, obert fins al 25 de febrer, es poden presentar projectes d’activitats que es duguen a terme de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2024. 

La finalitat de Fora de classe és afavorir que l’estudiantat puga implicar-se en la programació sociocultural de la Universitat de València aportant propostes i duent-les a terme en totes les seues fases, a més de compartir una experiència amb companys i companyes i professionals amb interessos comuns.  

El Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) ofereix un servei d’assessorament, per a qui ho desitge o necessite, tant en la presentació de la sol·licitud com en el disseny i la realització del projecte. 

 

 

Data De 1 de febrer de 2024 a 25 de febrer de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Servei d'Informació i dinamització (Sedi)

Menéndez Pelayo, sn

València (46010)

 
Organitza

Servei d'Informació i dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta foradeclasse@uv.es

 
Més informació