UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum de l'ETSE 2023.
Fòrum d’Ocupació de l’ETSE 2023

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació organitza, a través d’UVocupació i la Fundació General UV, el Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València que, el dia 27 d’abril, dedicarà a les titulacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) amb la finalitat d’impulsar l’ocupabilitat dels seus futurs egressats.

La fira d’ocupació se celebrarà de 13 a 18 hores, en modalitat presencial a l’Àgora de l’Escola i d’altres espais acadèmics, dins del marc del tradicional TALENT-FEST de l’ETSE.

Hi participarà més de 60 empreses i entitats, entre les quals, Fundació València Activa, LABORA-GVA, Accenture, Analog Devices, Inc (ADI), Autis Ingenieros S.L.U. (enginyeria dedicada a la integració de sistemes), la consultora tecnològica Bosonit, CENTUM Research & Technology, de sistemes aeronàutics, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de València (COGITI), Demium Startups d’inversió de talent, la multinacional tecnològica EDICOM, Infoverity (solucions en gestió de dades que cerca personal a València), la internacional Maibornwolff amb nou seus a Espanya, Alemanya i Tunísia, MaxLinear, l’empresa informàtica NTT DATA, S2 GRUPO de ciberseguretat, OPOSICIONS GVA, Toshiba Mitsubishi Electric i la consultora informàtica Xplore Group Commerce POWER ELECTRONICS i ERNI; a més d’altres empreses tecnològiques, càtedres de recerca universitària, ONG, sindicats i administracions públiques.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral i eixides professionals que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat, especialment en els camps de la tecnologia i la indústria.

UVocupació recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en el fòrum, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

La participació en les activitats del Fòrum requereix inscripció que pot realitzar-se des de la fitxa personal d’UVocupació en entrar a www.uv.es/bolsadetrabajo

Programació d’activitats ací

 

Data 27 d’abril de 2023 de 13:00 a 18:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). Av. de la Universitat s/n 46100 Burjassot, València. Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació

Fundació General UV

UVocupació

Amb la col·laboració de l'ETSE-UV.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvforo@uv.es

 
Més informació