UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Comença un nou curs a la Nau Gran Gandia

  • UVGandia
  • 5 d’octubre de 2023
Image de la noticia

Aquesta setmana s'han iniciat les classes de la Nau Gran Gandia. Aquest curs arranca amb una important novetat, l'inici de dos itineraris formatius, i una bona notícia, la Nau Gran Gandia ha estat reconeguda amb el Premi Radio Gandia en educació. Més de 500 alumnes s'han matriculat en aquest curs 2023/2024

Aquesta setmana han arrancat les classes de la Nau Gran Gandia i ho ha fet ampliant l'oferta formativa. Des d'aquest curs, l'alumnat pot escollir entre dos itineraris formatius: un dedicat a les Ciències Socials i Jurídiques i altre a les Arts i les Humanitats. Els itineraris tenen una duració de tres anys acadèmics. El de ciències socials i jurídiques inclou assignatures com dret, psicologia, economia, geografia, drets humans o sociologia. Mentre, l’itinerari d’arts i humanitats compta amb assignatures com filosofia, història, història de l’art, música o cinema. L'oferta formativa es completa amb un ampli ventall d'optatives: l’alumnat pot triar-ne entre una àmplia oferta acadèmica d’assignatures relacionades amb la cultura, l’art, el patrimoni, la història, les llengües, la literatura i l’exercici físic. Amb aquestos dos itineraris s’amplia l’oferta de La Nau Gran a Gandia amb l’objectiu de donar resposta a l’àmplia demanda que aquest programa formatiu té a la capital de La Safor. A més, implica un increment de l’oferta formativa de la Universitat de València a Gandia.

Han estat més de 500 persones les matriculades en aquest nou curs. La Nau Gran Gandia està adreçada a l’alumnat de 50 anys o més, procedent de la comarca de la Safor així com dels territoris veïns, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. Un programa que la Universitat de València va implementar a Gandia en 2007. A més, aquest curs comença amb una extraordinària notícia: la Nau Gran ha obtés el Premi Radio Gandia en matèria d'educació, en la 13 edició dels premis. El guardó serà lliurat en la gal·la prevista el pròxim 24 de novembre al Teatre Serrano.