UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

El Centre d'idiomes de la Universitat ofereix a Gandia dos cursos intesius d'anglès

  • UVGandia
  • 10 de maig de 2023
Image de la noticia

En concret s'oferiran dos cursos intensius durant el mes de juliol destinats a l'obtenció dels títols de B1 i B2. Són cursos de 60 hores que finalitzaran amb la realització dels exàmens de Cambridge PET i First. L'estudiantat de la Universitat de València té un descompte del 50% de les taxes. La inscripció, ja oberta, es pot realitzar online.

En concret, el Centre d'Idiomes es trasllada al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València per a oferir cursos d'anglés de B1 i B2. Es tracta de cursos intensius de 60 hores el mes de juliol que van destinats a la preparació dels exàmens de Cambridge PET i First. Enguany, com a novetat, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València és, TAMBÉ a GANDIA, centre examinador dels exàmens CAMBRIDGE.

En el Centre d’Idiomes de la UV s'ha pensat en l'estudiantat i ja no és necessari acudir al Centre a matricular-se, ja que s'ha habilitat la matrícula en línia amb passarel·la de pagament. Matricular-se en un curs és molt senzill, simplement cal entrar en el següent enllaç i inscriure's.

És important emplenar i adjuntar totes les dades que demanen. Concretament, adjuntar el NIF/NIE/ Passaport i un PDF amb la relació que es té amb la Universitat de València (per exemple, si eres alumne de la UV, hauràs d'adjuntar la matrícula de 2022/23 per a poder beneficiar-te dels descomptes).

Pedro Morillo, director del Centre d’Idiomes UV, destaca que “amb aquesta iniciativa la Universitat aterra finalment amb formació presencial de primer nivell en llengües a Gandia, donant totes les facilitats per a poder cursar de manera intensiva classes d'anglés que permetran, a més, realitzar les proves oficials d'acreditació Cambridge, de la mà del CdI”.

Aquesta nova proposta és “una oferta complementària que ve a enriquir la nova etapa iniciada pel Centre Internacional de Gandia”, segons ha anunciat la vicerectora de Cultura de la Universitat de València, Ester Alba.

 

La informació completa i la inscripció als cursos la pots trobar a la secció de CAMPUS DE GANDIA.