UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

La directora de l'Institut Universitari d'Estudis de les Dones (IUED), Gabriela Moriana, pronuncia una conferència a Gandia a propòsit del 25N

  • UVGandia
  • 25 de novembre de 2022
El Centre de Gandia commemora el 25N.
El Centre de Gandia commemora el 25N.

La cita va tindre lloc el dijous 24 de novembre i la conferència portava per títol: "25N. Contra totes les violències masclistes". L'acte, organitzat conjuntament amb la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Gandia, ha servit per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

A través d'aquesta conferència, Gabriela Moriana va abordar la definició de les violències contra les dones a nivell internacional, europeu, estatal i autonòmic, així com els diferents tipus de violències culturals, estructurals i directes que sofreixen les dones pel fet de ser-ho. A més, la conferenciant tractà d'analitzar la resposta institucional contra la violència, el cicle de violència i les barreres que sofreixen les dones per a escapar de la violència de gènere.

Gabriela Moriana Mateo és directora de l’Institut Universitari d´Estudis de les Dones, professora de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València i activista feminista. A més, és Directora del Màster Universitari en Gènero i Polítiques d'Igualtat.

Llista d'enllaços: