UV Gandia Logo del portal

Activitats al voltant de l´exposició ´L´incendi i la paraula´

  • April 9th, 2017
Image de la noticia

´Apropa´t a l´art´ és el programa d´activitats organitzades al voltant de l´exposició de l´artista valenciana Mery Sales ´L´incendi i la paraula´, que s´ha exhibit a la Sala Coll Alas de Gandia fins el 8 d´abril de 2017. El programa contemplava una taula redona, un cinefòrum i visites guiades amb l´autora.

L´Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i de la Unitat d´Igualtat, prepararen tot un conjunt d´activitats al voltant de l´exposició ´L´incendi i la paraula´, produïda per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València, que es pogué visitar a la Sala Coll Alas fins el 8 d´abril.

El dia 1 d´abril es va fer una visita a la mostra amb companyia de l´autora, Mary Sales. També es realitzaren visites guiades els dies 31 de març i 7 d´abril. En aquesta ocasió, la visita es realitzà per personal del Departament de Cultura de l´Ajuntament de Gandia.

Mentre, dimecres 22 de març, es va projectar la pel·lícula ´Hannah Arendt´. El cinefòrum va estar conduït per Honorato Ruiz, a la Sala de la Marquesa.

El programa contemplava també la realització d´una taula redona que portava per títol ´Converses sobre Hannah Arent. Pensar sense baranes´, en la que participaren el catedràtic de Filosofia del Dret de la Universitat de València Javier de Lucas, la periodista Maria Tomàs i l´autora de l´exposició, Mery Sales. La taula va ser el dia 24 de març al Centre Internacional de Gandia de la Universitat.