UV Gandia Logo del portal

Ajornat l'acte d'entrega de diplomes de la Universitat dels Majors

  • UVGandia
  • May 11st, 2020
Image de la noticia

La crisi sanitària en que ens trobem a causa de la COVID19 ens obliga a ajornar l'acte d'entrega de diplomes als alumnes de tercer i cinqué de la Universitat dels Majors. Si les circumstàncies sanitàries ho permeten es celebrarà a la tardor.

El proper 4 de juny estava previst que celebarem al Teatre Serrano l'acte d'entrega de diplomes als alumnes que han superat el primer i segon cicle de l'itinerari d'Humanitats i Ciències socials de la Universitat dels Majors. Un acte tradicionalment molt emotiu tant per a l'alumnat i les seues famílies com per a l'equip del centre. Malauradament, la situació en la que ens trobem  donada la crisi del COVID19 ens obliga a ajornar-lo. Si les circumstàncies sanitàries ho permeten es buscarà una data la pròxima tardor per a poder celebrar aquest acte.

L'acte d'entrega de diplomes de la Universitat dels Majors s'ha celebrat els últims anys en el Teatre Serrano i ha comptat amb representació institucional tant per part de l'Ajuntament de Gandia com de la Universitat de València. Fins el moment més de 500 alumnes han rebut el seu diploma. A més,  des de fa uns cinc anys compta amb la participació del Cor del Centre de Gandia de la Universitat de València.

En aquest moment la seguretat i la prevenció de la salut són la nostra preferència. Esperem en els propers mesos poder reunir els nostres alumnes, exemple de constància i superació.