UV Gandia Logo del portal

El Centre Internacional de Gandia celebra el Dia del Llibre

  • UVGandia
  • April 23rd, 2020
Image de la noticia

Amb motiu del 23 d'abril, Dia del Llibre, l'equip del Centre Internacional de Gandia ha volgut, des del seu confinament, fer arribar les seues propostes. A més, són moltes les iniciatives posades en marxa des de la Universitat de València i la ciutat de Gandia.

Sense dubte, el d'aquest any és un Dia del Llibre totalment atípic. Lluny de llibreries i fires les celebracions es traslladen a les xarxes.

El Centre Internacional de Gandia fet arribar a l'alumnat de la Universitat dels Majors un vídeo on el seu equip realitza les seues recomanacions i convida a l'alumnat a fer les seues. És una bona oportunitat per veure's encara que siga en la distància. Aquest vídeo es pot visitar en les xarxes del centre tant el facebook com el twitter.

També les Biblioteques de la Universitat de València ha posat en marxa el programa "El meu llibre, la meua finestra" on es pretén que els usuaris envien fotos llegint al seu balcó o finestra. Amb les imatges rebudes, des de les biblioteques s'ha obert un panell de pinterest per a que estiguen accessibles a tothom.

Altra iniciativa molt interessant és la de la iniciativa Diversitats qui a les 12 del migdia ha programat al seu instagram un directe en el que es realitzaran recomanacions de lectures infantils en matèria d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

A més, des de la Bibliotaca de Gandia es convida a tots els ciutadans de la comarca ha participar en la iniciativa "Poemes al balcó" a través de la qual es pretén omplir els balcons de la ciutat de poesia. La idea és que els usuaris pinten un test ple de flors i que escriguen un poema i el pengen al balcó.

Com vegeu, quedar-nos a casa no es motiu per no celebrar San Jordí.