UV Gandia Logo del portal

Posem en marxa el programa Unimajors a casa!

  • UVGandia
  • March 31st, 2020
Image de la noticia

Es tracta d'una inicitiva, impulsada des del Centre de Gandia de la UV, amb la que es pretén que els alumnes de la Universitat dels Majors comparteix la seua forma de viure aquestos dies de confinament. A més, es busca mantindre els vincles existents entre ells i establir noves formes de relació.

La situació d'alarma sanitària en que ens trobem ha obligat a la suspensió de l'activitat acadèmica, cultural i lúdica presencial en la Universitat de València afectant plenament al programa de la Universitat dels Majors impartit a Gandia. Les classes d'aquest programa, al igual que totes les classes del programa Unisocietat, han estat suspeses.

Per això des del Centre de Gandia de la UV s'ha posat en marxa el programa Unimajors a casa!. La iniciativa pretén que els alumnes del programa ens facen arribar les imatges sobre la manera en que estan vivint aquestos dies de confinament. Una vegada rebudes, es compartiran diàriament a les xarxes socials del centre i setmanalment a a pàgina web. La idea és, d'aquesta manera, mantenir la connexió entre els alumnes i explorar noves formes de comunicar-se i relacionar-se entre ells.

A continuació, podeu trobar la descripció del programa.

UNIMAJORS A CASA

-  QUÈ ENVIAR? pots fer-nos arribar una foto amb tres o quatre línies descriptives.

- SOBRE QUÈ HA DE SER LA IMATGE:

Vos proposem una sèrie de temes... però segur que hi ha molts més.

  • DESCOBRIM LA CIUTAT: què veus des de casa? anem a descobrir la ciutat des dels nostres balcons. Els barris més antincs, els més moderns, monuments o simplement aquell carrer al que t'agrada eixir a pendre l'aire
  • FOTOGRAFIA DEL CONFINAMENT: T'agrada la fotografia? t'animem a que ens envies imatges dels teus dies a casa. Inclòs si no eres un expert en foto.... agafa el teu mòbil i immortalitza qualsevol moment que t'agrade.
  • CULTURA A CASA: eres músic? t'agrada escriure? llegir poesia? balles? cantes? Tens qualsevool altra habilitat? Grava't i envians un video. Si no t'atreveixes fes-nos una recomanació. Segur que entre tots podem fer una llista ben interessant.
  • MÚSICA PER AL CONFINAMENT: quina és la banda sonora d'aquestos dies de confinament?comparteix-la amb nosaltres i entre tots crearem una llista a la que pugam tornar quan tot passe.
  • TIPS PER A SENTIR-TE BE: Comparteix amb nosaltres els teus tips per a passar millor la quarentena: fas exercici? medites? 
  • CUINA PER A TOTS I TOTES: de segur que aquestos dies passes molt de temps en a la cuina. Comparteixes amb els teus companys eixa recepta que t'ix tan bona? o aquella que estàs desitjant fer per als teus fills, nets o amics?
  • FOTOARTISTA: t'atreveixes a imitar un quadre famós i immortalitzar-ho? et donem alguna idea.... "El caballero de la mano en el pecho" de El Greco, "El dormitorio de Arles" de Van Gogh, un autoretrato de Dalí o la mateixa Monna Lisa.
  • QUÈ PASSARIA HUI?Conta'ns allò que el confinament t'ha impedit fer però no t'oblides d'afegir com penses reprendreu
  • CELEBREM JUNTS DIES ASSENYALATS:  Segur que aquestos dies també tens coses que celebrar. .. ho fem junts? Podem aprofitar també per a celebrar efemèrides pròximes com el Dia del LLibre.
  • FOTO "TOT ANIRÀ BÉ". Envia'ns una foto teua amb un cartell que diga "Tot anirà bé". Creem una xarxa d'optimisme i esperança.
  • COMENÇA UNA NOVA CATEGORIA: segur que tens alguna idea... comença un nou fil

- COM ENS HO FAS ARRIBAR? Pots enviar la foto o video a través del watsup del teu grup o bé a través del mail del centre (uvgandia@uv.es). No oblides indicar el nom i cognom, el curs en que et trobes i la població on estàs. A més, si t'atreveixes a gravar-nos un video recorda: millor si graves en horitzontal i que no siga massa llarg (com a mollt 4/5 min).

Si tens xarxes socials pots compartir-ho tu mateixa, però no oblides afegir el hastag #Unimajorsacasa i etiquetar-nos.

ANIMA'T I PARTICIPA!!!!

#UNIMAJORS A CASA!